avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort si custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort si custodie

sotia a plecat din tara si copilul a ramas la mine dar mia spus sa dau divort fara custodie. se poate? si cat ar costa? copilul are patru ani jumatate. va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 13:32, 4 Septembrie 2013
Instanta de judecata se va pronunta asupra acestui aspect, chiar daca nu exista un capat accesoriu al cererii de chemare in judecata vizand exercitarea autoritatii parintesti si stabilirea locuintei copilului .

Capetele de cerere accesorii divortului vizand exercitarea autoritatii parintesti, plata pensiei de intretinere sunt avute in vedere din oficiu de catre instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, sunt divorțată și custodia copilului e comuna. dar ... Doinadoina85 Doinadoina85 Bună seara, sunt divorța și custodia copilului e comuna. Dar am discutat cu fostul și este de acord sa îmi lase custodie totala mie. Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Divorț cu copil mic (tată) GabT GabT Bună. Probabil că în curând voi ajunge la divorț. Nu cred că mai contează motivul. Avem un copil de 4 ani. Îmi doresc să știu la ce să mă ... (vezi toată discuția)
Se poate desparti divortul de incredintarea minorului? miss_ra miss_ra Suntem intr-un proces de divort si amandoi dorim divortul. Dar fostul sot s-a razgandit si a facut apel pentru incredintarea copilului. Se poate pronunta ... (vezi toată discuția)