avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Depunerea formularului 205 modificat, pana la data de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Depunerea formularului 205 modificat, pana la data de 28 februarie 2013

Formularul 205, modificat, trebuie depus, pana la data de 28 februarie 2013 si
pentru personalul angajat, cu conventii civile, al asociatiilor de proprietari cu
personalitate juridica ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:37, 4 Februarie 2013
Da, formularul 205 este un centralizator al platii impozitului de-a lungul unui an la fiecare angajator, pentru orice fel de contract - conventii civile, contracte de munca, contracte de mandat.
In sectiunea IV ii puneti pe cei cu conventii civile, in sectiunea V pe cei cu contracte de mandat si contracte de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 205 - noua forma a aparut! elga50 elga50 [b]Pentru administratori[/b] A aparut noua forma a[b] declaratiei 205[/b] unde se descriu si centralizeaza toate formele de contracte. (Nu se mai depun ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale administratia financiara Petre Daniel Petre Daniel Buna ziua, am preluat de curand o asociatie de proprietari si am mare nevoie de cateva informatii : Va rog sa ma indrumati in ceea ce priveste depunerea ... (vezi toată discuția)
Contributii retinute la presedintele unei asociatii de proprietari giv giv Buna ziua! Datorita faptului ca nu am gasit un raspun exact care sa ma lamureasca 100% stimati colegi va supun atentiei urmatoarea problema: Avem un ... (vezi toată discuția)