avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent de inse rtie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent de inse rtie

buna ziua...imi puteti da un model de cerere pt stimulent de insertie? unde se depunde si cand? se depune in mom in care depun actele pt concediu de crestere copil p 1 an ?

eu vreau sa imi iau 1 an , dar s ama intorc la munk dupa 6 luni...voi lua 500 ron in plus d la stat pana face bb 2 ani nu?p langa salariu si alocatia d 200 ron..cand s depunde cerere pt stimulent si unde
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:47, 4 Februarie 2013
1. Daca ati optat pentru CCC pana la 1 an si reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an veti beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana implineste copilul 2 ani.

2. Cand veti completa la Primarie cererea tip pentru CCC acolo aveti toate optiunile (CCC, stimulent de insertie, alocatie de stat pentru copii etc.) si le bifati pe cele care doriti sa le obtineti.

3. Intrati pe:
[ link extern ]
si vedeti cum arata cererea tip pe care o procurarti de la Primarie.

4. Alocatia de stat pentru copii (200 lei) o primiti fara nici o alta conditie, chiar adaca mai aveti sau venituri, chiar daca veti beneficia de stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie andreea1990 andreea1990 Buna ziua. Beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului pana la 2 ani (indemnizatia o iau pt ca am fost studenta la zi, nu m-am incadrat de la locul de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie florinape florinape buna seara as dori sa.mi spuneti daca se poate eu am fost reprimita in campul muncii inainte ca fetita mea sa implineasca varsta de un an de zile am optat ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere al copilului si contractul de munca in strainatate victoriavic victoriavic Sunt in concediu de crestere al copilului pentru doi ani ( am deja 1 an implinit din 2 ) si doresc sa plec in strainatate cu contract de munca printr-o ... (vezi toată discuția)