pe scurt problema e urmatoarea: am garantat pentru cineva un credit la banca cu casa, persoana nu a mai platit creditul, iar din iunie 2011 (cand am aflat ca persoana resp.nu a mai platit ratele) am ajuns la o intelegere cu banca sa platesc o suma de 2000 lei/luna. Ceea ce am facut; acum am primit de la un executor judec.somatie (in 31.01.2013) sa platesc creditul, in caz contrar scoate casa la licitatie in 2 saptamani.Nu trebuia sa ma anunte banca de aceasta intentie a ei, in conditiile in care eu am fost de buna credinta si am platit de aproape 2 ani suma cu care au fost si ei de acord?
in cazul acesta este posibil sa fie o eroare a bancii. luati legatura cu reprezentantii bancii, aratati-le situatia si este imposibil sa nu se rezolve. Daca nu accepta aveti sanse mari sa desfiintati executarea, pe calea executarii silite.
Probabil cei ce au dat dosarul la executare nu aveau cunostinta de intelegerea cu dvs.
Anulare licitatie
mike_
In procesul de executare silita mi-au fost scoase anumite active la licitatie. In cazul in care platesc creanta pana la data licitatiei ce se intampla, mai ... (vezi toată discuția)
Urgent!
camy20
in urma cu un an de zile am luat cu imprumut suma de 30000 euro,pt o ruda apropiata.am luat acest imprumut pe baza unui contract notarial cu titlu ... (vezi toată discuția)