avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anulare licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

Anulare licitatie

In procesul de executare silita mi-au fost scoase anumite active la licitatie. In cazul in care platesc creanta pana la data licitatiei ce se intampla, mai este o cale de oprit licitatia?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:09, 10 Iunie 2013
Daca platiti pana la data licitatiei, sau pana la data intocmirii actului de adjudecare, puteti face contestatie la executare si sa cereti desfiintarea EXECUTARII SILITE.
Care sunt sansele sa se accepte desfiintarea executarii silite? Cei implicati au interes sa scoata bunurile la licitatie. Pot sa gaseasca un motiv sa nu ia in considerare desfiintarea executarii silite?

Ca sa scap de sechestru pe bunri mai trebui sa depun cerere?
Aveti 100% sanse sa obtineti desfiintarea, daca depuneti contestatia impreuna cu dovada ca ati platit creanta in intregime. legea este clara in aceasta privinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Dumitrescu Adelina Dumitrescu Adelina Buna ziua,am o casa pe care am pus-o gaj la un inf extra finance acum 4 ani pe suma de 225000ron ,am platit 3 ani suma de 268000ron si acum ei mi-au facut ... (vezi toată discuția)
Bunul imobil urmarit la executarea silita Daniela Gratiela Daniela Gratiela bunul imobil poate fi urmarit daca a fost vandut socrului, dupa ce s-a inceput executarea silita [b]doar pe bunurile mobile[/b]. Executarea silita a inceput ca ... (vezi toată discuția)
Licitatii...pana cand? corstef corstef Buna ziua Am o hotarare definitiva si irevocabila, am cerut executarea silita si suntem deja la [b]a sasea[/b] X-(publicatie de vanzare a imobilului respectiv ... (vezi toată discuția)