avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Inmatriculare auto fara taxa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Inmatriculare auto fara taxa

Buna ziua,

As dori sa stiu un lucru,am dat in judecata statul anul trecut in Decembrie pentru a inmatricula o masina fara plata taxei primul termen fiind pe 15 februarie,in cazul in care castig procesul si imi vine acasa hotararea pot da aceasta hotarare altei persoane in cazul in care as dori sa vand masina fara sa o inmatriculez sau aceasta hotarare nu este transmisibila ???
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 14:32, 8 Februarie 2013
Nu stie nimeni???
In primul rand hotararea nu va vine acasa trebuie sa mergeti sa va facet o cerere la instanta , si nu este transmisibila acea hotarare.
prin cererea dv adresata instantei ati cerut inmatricularea auto. pe numele dv, iar instanta daca va admite actiunea, va dispune obligarea serviciului inmatriculari sa inmatriculeze auto pe numele dv.

daca nu se declara recurs sau se renunta la recurs (in termen de 15 zile de la comunicare)- nu veti primi acasa hotararea, aceasta fiind irevocabila nu se comunica si va trebui sa o ridicati de la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu la vanzarea unei masini pentru care exista sentinta de inmatriculare fara plata timbrului de mediu adivip adivip buna,am cumparat in februarie 2013 o masina din germania,am dat in judecata ptr a o inmatricula fara sa platesc timbru de madiu,am cistigat,mi-a dat nr negre ... (vezi toată discuția)
Proces taxa poluare sorraine sorraine am avut procesul pentru inmatricularea masinii fara plata taxei de poluare pe data de 08.06.2012.pe fond.fara avocat fara a ma prezenta .solutia data de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - recuperare jacquelline jacquelline Toamna trecuta mi-am cumparat un autoturism din Germania pe care am vrut sa-l inmatriculez fara plata taxei pentru mediu. In acest sens am actionat in judecata ... (vezi toată discuția)