avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... diferenta in inscrisuri
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

diferenta in inscrisuri

Am primit o amenda contraventionala si cind am studiat dosarul am observat diferente intre procesul verbal intocmit de politist si intimpinarea formulata de reprezentantul juridic al politistului. Diferentele sint urmatoarele:
In procesul verbal politistul citeaza un anumit articol si stabileste o anumita suma, iar in intimpinare reprezentantul juridic se refera la un alt articol si la o alta suma, ba mai mult spune ca politistul a incadrat corect fapta la articolul x, dar in procesul verbal al politistului nu este x ci un alt articol si o alta suma.
Va rog sa-mi spuneti daca este acesta un motiv de anulare a amenzii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 21:45, 7 Februarie 2013
Nu reprezinta motiv de anulare a amenzii, insa puteti aduce la cunostinta instantei aceste aspecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda contraventie danaa1 danaa1 In termen legal am facut o plangere impotriva unui proces verbal de amenda contraventie, apoi am depsu-o la instanta. Acum ulterior, am studiat mai ... (vezi toată discuția)
Urgenta! - plangere contraventionala! fany22 fany22 Buna, Am primit un proces verbal de contraventie, cum ca o masina a firmei mele a parcat acum 4 luni pe o parcare cu plata si nu avea bon afisat. Ideea e ca ... (vezi toată discuția)
P-v contraventie rila13 rila13 O masina apartinand societatii noastre, a fost oprita in trafic, a fost verificata si rasverificata, soferul nu a fost \"cooperant\" si, drept urmare, s-a ... (vezi toată discuția)