avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Obligarea partii vatamate la plata cheltuielilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Obligarea partii vatamate la plata cheltuielilor

Buna ziua .
Va rog sa -mi spuneti daca in cazul retragerii plangerii prealabile vis a vis de art.180 C. p , partea vatamata este obligata sa plateasca atat cheltuielile de judecata cat si pretentiile financiare aduse de spitalul la care partii vatamate i s-au adus ingrijiri ?
Cu multumiri anticipate .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 12:39, 4 Februarie 2013
Cheltuielile de spitalizare ar trebui platite de inculpat.
Aveti aici o hotarare in sensul asta:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire cu pumnul in fata, urmarile faptei capricorn71 capricorn71 Buna seara. Prietenul meu s-a certat cu un amic care i-a adresat injurii si amenintari, in urma carora prietenul meu s-a enervat si i-a dat un pumn in obrazul ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la plangerea penala, tot pv plateste daunele civile spitalului ? Koresss Koresss Buna ziua! In cazul in care partea vatamata , (in cazul infractiunii de trimitere in judecata pentru violenta in familie) renunta la penal tot ea va plati ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa avocat33 avocat33 accident pe trecerea de pietoni soldat cu ranirea victimei,ranire ce necesita 20 de zile de ingrijiri medicale,invinuitul se poate intelege cu victima la ... (vezi toată discuția)