avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... presedinte-abuz
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

presedinte-abuz

Buna ziua,

Va rog respectuos sa ma ajutati cu o problema legata de fostul presedinte al blocului unde locuiesc. o sa incerc sa fiu cat mai explicita.
In luna septembrie 2012 am avut un control de la primaria sectorului 4, din cauza unei reclamatii. In urma controlului s-a constatat ca nu exist lipsa in gestiune si ca totul este intocmit corect. Presedintele a mentionat ca nu avem cenzor cu studii, desi cenzorul la acea data are diploma de terminare a celor 12 clase.
In urma acestui control s-a intrunit adunarea generala si s-a ales un nou comitet, administrator si cenzor. Presedintele de atunci a fost inlaturat din motive de incompetenta, cenzorul a ramas acelasi. De atunci presedintele nu mai are liniste si prin minciuni si pacaleli invrajbeste lumea impotriva noii "conduceri". Au fost acuzati de furt (la control nu s-a constatat lipsa in gestiune), au fost facuti prosti (nu stiu sa citeasca, nu stiu sa scrie, nu cunosc legea), insa dansul presedinte de foarte multi ani anu cunoaste legea, fapt dovedit prin faptul ca dansul nu stie ce este cota-parte indiviza. Aceste jigniri continua si acum. Mentionez ca fostul presedinte a lucrat in politie, este pensionat si beneficiaza de legitimatie, insa face abuz, o foloseste peste tot unde se duce: la alte asociatii unde face investigatii, la primarie (acum avem alt control din cauza lui, deoarece a facut reclamatie). Suntem in regula cu absolut toate documentele.
Va rog frumos sa ma indrumati ce pot face pentru a aduce liniste in bloc.


Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mary_catalina , utilizator 21:00, 4 Februarie 2013
Cand cei care vin in control vor constata ca totul este ok, iar fostul presedinte ii plimba pe drum inutil, o sa primeasca o amenda si probabil se va potoli, sau mai exista varianta sa il dati in judecata.
Cel mai bine il ignorati si se va plictisi!
Daca apreciati ca detineti documente din care sa reiasa declaratii calomnioase,daca apreciati ca se justifica efortul,aveti dreptul sa formulati plangere impotriva acestuia
Nu se va plictisi niciodata. Se tine ca raia de om.
Pai ce fel de legitimatie are dom'le? De control obstesc sau ce mama dracului? Cum poate sa vina un asemenea om la mine si sa-mi arate "icoana" de fost militian si eu sa fac pe mine de frica? Ce sunteti acolo, mamaligi? Nu s-a gasit nimeni sa-i mai de-a o cizma cetateanului. Poate il reclamati chiar la comandantul sectiei de politie din zona dvs. Mergeti si faceti o reclamatie scrisa, aratati ce abuzuri face omu' si poate-i "salta" legitimatia si asa ca intre colegi, poate il incadreaza intr-un articol de lege si-i arde o mica amenda. Chiar sunteti asa de speriati?
Majoritatea sunt speriati. Tocmai din acest motiv eu si sotul meu vrem sa facem reclamatie.
Va multumesc pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Galagie in bloc Anomisimona Anomisimona Buna seara. In blocul in care locuiesc este si o scoala de dansuri. In fiecare seara pe la 21.00 -21.30 vin parintii si isi asteapta copiii. Se intind la ... (vezi toată discuția)
Predarea gestiunii maria_gorgan maria_gorgan Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Sunt casiera la o scara de bloc de 2 ani.Eu am luat gestiunea de la zero,fosta casiera refuzand si in ziua de azi ... (vezi toată discuția)
Asocitie proprietari-probleme juridice Elidor Elidor Asociatia noastra de proprietari a avut un presedinte ,pe o perioada de cateva luni,timp in care a facut o plangere penala la politie in numele asociatiei cum ... (vezi toată discuția)