In loc de "Foarte bine", calificativul obtinut la evaluarea profesionala pe anul 2012 a fost de "Bine". Motivele invocate: 90 de zile concediu medical si 27 zile de concediu fara plata, aceastea ducand la "destabilizarea activitatii" biroului. Mentionez ca zilele de concediu ca urmare a unei interventii neurochirurgicale (operatie si recuperare), iar cele de concediu fara plata au fost aprobate de conducere, deci lipsa mea nu ar fi afectat activitatea biroului. Lucrarile ce mi-au fost alocate in perioada in care au lucrat efectiv, au fost efectuate 100% la termen (si au fost supervizate favorabil la momentul respectiv de catre conducere). Este normal ca aceste motive expuse mai sus sa influenteze evaluarea profesionala a activitatii mele?
Fiecare angajator isi stabileste propriile criteriii de evaluare, de acea ar trebui sa consultati regulamentul intern in care ar trebui sa fie explicat pe larg exact procedura de evaluare.
Evaluarea profesionala se face in functie de anumite criterii ... insa, din practica, CFP si concediile medicale nu fac parte din aceste criterii ... insa, totul este posibil.
Dupa parerea este si nu este justificata evaluarea respectiva, insa in lipsa unor reglementari legale clare, asa cum a spus si colegul freeelis, este posibil orice.
Zile de concediu
Justitie1
Buna ziua!
Prin contractul de munca ca angajat beneficiez de 22 zile de concediu. Insa fabrica pe perioada de iarna se va inchide si am fost anuntati ca ... (vezi toată discuția)
Evaluare profesionala
ady09
Codul Muncii prevede ca ,in cazul desfacerii CIM pe durata determinata din motive imputabile angajatujlui cf art.61 lit.d-pregatire profesionala_anterior ... (vezi toată discuția)