avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Saptamana acesta am aflat ca sunt insarcinata in 6 saptamanii,momentan nu lucrez,ultimul meu loc de munca fiind ca gestionar in periada 16.07.2010-23.06.2012 cu CIM 4ore/zi incheiat cu art.55 lit.b.
Daca m-as angaja cu contract de munca pe periada determinata de 6 luni din 10.02.2013-10.07.2013 pe urma as putea beneficia de somaj??
Si daca as intra in somaj pe urma as putea beneficia de concediu de maternitate si de indemnizatie pentru crestrea copilului???
Va rog din suflet sa ma sfatuiti cum sa procedez.#-o
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:38, 5 Februarie 2013
deci daca eu o sa beneficiez dupa nasterea copilului de cele 126 de zile de concediu dupa terminarea acestora sotul meu poate sa ceara stimulentul de insertie si sa-si continuie activitatea in acelasi timp fara sa fie probleme??
1. Exact asta v-am spus si eu.

2. Sa mergeti din timp la Primarie sa discutati si daca gasiti retinere atunci va adresati Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cea care aproba si plateste indemnziatia pentru CCC si stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului alin1989 alin1989 eu sunt angajat de 3 luni la o firma si recent sotia mia nascut si am bagat prenatal prin facultate,intrebarea mea ar fi daca mai pot sta angajat sau nu sau ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii nou-nascuti tysy tysy Buna ziua,am autorizatie PFA din 14 iulie 2011,am divortat si astept sa nasc din zi in zi.Va rog sa-mi spuneti de ce indemnizatii pt copil pot beneficia si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil catalinhabet catalinhabet Detin o Intreprindere Individuala de 3 ani si primii ani am fost pe pierdere si ultimul an pe profit. Sotia nu este angajata si vreau sa stiu daca pot primi eu ... (vezi toată discuția)