avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... venituri obtinute in londra
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

venituri obtinute in londra

v-as ruga sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare :daca obtin venituri in Anglia ca urmare a unei colaborari cu o firma de acolo, eu imi deschid un cont unde imi sunt virati banii, societatea cu care am colaborarea plateste tot ce trebuie la stat conform legislatiei engleze, banii ii folosesc in Anglia, cand vin in Romania trebuie sa platesc ceva statului roman ? dar statului englez?

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu primit de la anaf amaliaionut amaliaionut Va rog sa ma safatuiti in urmatoare situatie : Ca PJ am avut angajat un domn timp de 3 luni , persoana respectiva activand si ca PFA . Angajarea a avut loc ... (vezi toată discuția)
Problema contr de munca ciprian01 ciprian01 Se da urmatoarea situatie: Societatea X cu sediul in Anglia doreste sa angajeze persoana de cetatenie romana A. X nu detine sedii/filiale pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Contract la distanta andreea_anghelescu andreea_anghelescu Buna ziua, Am un prieten care are o firma de curierat in Anglia. El angajeaza in principiu romani cu acte acolo. A cunoscut un englez care de asemenea avea ... (vezi toată discuția)