avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... AMENDA CONTRAVENTIONALA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

AMENDA CONTRAVENTIONALA

Buna ziua.am si eu o nelamurire,
pe data de 6:01:2013 eram prin satul in care locuiesc si am fost oprit de catre un politai de la postul local care era intr-o masina de paza fara sa aiba vesta sau paleta ma oprit..l-am intrebat de ce ma oprit daca are ordin de servici si nu mia zis decat un control de rutina.domnul sa iritat pentru ca lam intrebat si ma controlat la trusa triunghi si stingator.. peste 2 zile acelas politai ma vazut stationand intr-un loc si ma asteptat in alt loc si cand am trecut ma oprit din nou de aceasta data se dotase cu vesta si mi-a cerut actele i leam dat si ma intrebat daca mi-am luat al doilea triunghi.(nu iesisem cu masina la peco sau in alta parte si nu avusesem de unde sa iau si iam zic ca nu si dc) sa dus mia scris proces vrebal si ma amendat cu 350 ron (jumatate 175 in 48 ore..amenda maxima care la articolu 8 specifica daca nu ai triunghi ,stingator si trusa toate comastate amenda maxima e de 350 ron) nu am vrut sa semneze si mia fost adusa acasa pe data de 1 :02:2013 si pusa in usa nu a semnat nimeni de primire al acelui proces verbal...ce pot face in aceasta situatie pot sa o contest am sanse sa o anulez pentru abuz in serviciu ?
Cel mai recent răspuns: florin2222 , utilizator 14:40, 4 Februarie 2013
doar pentru al doilea triunghi sa mi se dea amenda maxima mi se pare abuz..doar pentru ca acel politai a pus ochi pe mine ma urmarit ma oprit din nou si ma amendat ...si la mentiuni a scris dupa ce am plecat ( nu mi-am cumparat triunghi si refuz sal cumpar) fara aprobarea mea sau sa fie defata cu mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment dat de agent de politie VIOPAUN VIOPAUN Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu imformatia : Care este valabilitatea avertismentului dat de agentul de politie si daca mai pot circula cu masina ... (vezi toată discuția)
Folosirea proiectoarelor de ceata Paul1410 Paul1410 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o situatie. Am fost oprit aseara in loc Suceava de un echipaj de politie cu girofarurile aprinse din cauza ca circulam cu ... (vezi toată discuția)
Amenda trusa de prim ajutor simion_adrian1982 simion_adrian1982 Buna ziua, In urma cu 2 saptamani am fost oprit de un agent de circulatie la ora 23 in localitatea unde locuieste tatal meu. Acesta mi-a cerut actele la ... (vezi toată discuția)