Buna ziua,
Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat. Firma la care lucreaza sotia mea este sau se pregateste de faliment. Nu se stie exact situatia deoarece asociatul unic a decedat de 6 luni si intre timp o ruda din strainatate asteapta sa preia firma si refuza sa discute cu angajatii acestia nestiind cum sa ia legatura cu el. In firma mai exista doar un contabil si o persoana la resurse umane care spun ca nu stiu care e situatia si ce se va intampla. Sotia mea era in concediu de risc maternal in momentul in care asociatul unic a decedat si cei din strainatate, presupusii mostenitori, au rugat-o sa ia calculatorul de la serviciu (pe care il avea tot ea pe inventar pe langa multe alte obiecte care se aflau in biroul ei, ea fiind singura in birou atunci, ulterior, dupa moartea asociatului unic si la cererea celor din strainatate, acolo s-au mutat alte persoane de la un alt sediu al firmei care a fost desfiintat, fara a se face predare/preluare de inventar; de fapt nici sotia mea nu a semnat nici un act precum ca a preluat calculatorul acasa) si sa munceasca de acasa, ceea ce a si facut pana in ianuarie 2009. La inceputul lunii ianuarie asa zisii mostenitori din strainatate au anuntat ca nu mai au bani sa plateasca salariile si ca vor declara faliment. Sotia mea si-a luat prenatal incepand cu luna ianuarie. Zilele acestea trebuia sa primeasca banii pe prenatal insa cei de la firma, respectiv contabila, refuza sa-i plateasca prenatalul pe motivul ca nu au bani si ca oricum si daca ar avea nu i-ar da deoarece ea are calculatorul firmei acasa si nu l-a predat. De asemenea de la resurse umane refuza sa-i dea o copie dupa cartea de munca cu stampila de conform cu originalul si adeverinta necesara la spital la nastere pe acelasi motiv ca nu a predat calculatorul conform unei asa-zise notificari date de avocatul mostenitorului (nu al firmei ci al lui personal, deoarece succesiunea nu este inca gata). Mentionez ca nu am primit nici o astfel de notificare. Avand in vedere modul in care s-au comportat acesti "mostenitori" nu mai avem incredere nici ca daca predam calculatorul vom primi banii (pe care nu ii au dupa cum au declarat) si nici adeverinte si alte acte necesare de ex pt. CIC. In afara de acest lucru sotia mea a avut tot timpul interdictia de a face efort avand o sarcina cu probleme si predarea chiar in momentul acesta ar fi oarecum riscanta, ar presupune ca ea sa se deplaseze acolo si sa verifice intregul inventar avand in vedere ca ea nu a mai lucrat in biroul acela de 6 luni si probabil ar fi si presiunea psihica destul de ridicata si nu am vrea sa riscam sanatatea copilului (sa nasca prematur). Nu e vorba ca refuza o sa predea calculatorul ca nu suntem genul de oameni care sa ne pretam la asa ceva, doar ca ar vrea sa faca acest lucru dupa ce naste cand va fi in stare sa se deplaseze fara probleme. Va rog frumos ce ne sfatuiti sa facem, cui sa ne adresam ca sa primim banii pe prenatal, postanatal si actele necesare pt spital si CIC si nu in ultimul rand pt. a nu fi acuzata sotia mea ca ar fi luat ceva de la ei, avand in vedere faptul ca in biroul acela au stat alte 3 persoane timp de 6 luni, iar acum nu mai sta nimeni (persoanele respective au plecat de la firma) si oricine poate intra in birou dupa bunul plac. De asemenea am inteles de la un fost angajat ca s-a pus sechestru pe bunurile firmei de la administratia financiara si ca ceilalti angajati au fost trimisi acasa fara preaviz sau altceva si li s-a spus ca vor fi dati in somaj colectiv dar nu se stie cand...
Va multumesc anticipat.
Cat timp nu exista un proces-verbal de predare-primire sau vreo decizie prin care sotia dvs sa ia calculatorul si sa lucreze acasa, nu trebuie sa va faceti probleme in privinta asta - nu mai mari decat pentru restul bunurilor care se aflau pe inventarul ei de la serviciu.
In privinta indemnizatiei de maternitate ( ati spus ca se afla in concediu prenatal), faceti reclamatie la ITM pentru clarificarea situatiei angajatilor. Indemnizatia de maternitate se suporta integral din bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate, in cuantum de 85% din media veniturilor pe ultimele 6 luni de activitate ( conform art. 25 din OUG 158/2005), si de ea beneficiaza chiar si mamele care si-au pierdut calitatea de asigurat daca nasterea are loc in termen de 9 luni de la data pierderii calitatii de asigurat. Astfel, oricare ar fi situatia firmei, sotia dvs trebuie sa beneficieze de aceasta indemnizatie.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Faliment sau nu
florin96
Buna seara,
Am nevoie de un sfat. Firma la care e angajata sotia mea a trimis toti muncitorii acasa, se pare ca in somaj colectiv. Spun \"se pare\" pentru ... (vezi toată discuția)