buna ziua
lucrez la un CAR, de aproape 2 ani, am studii superioare , salariul meu nu a fost niciodata mai mare de 530 lei, nu am primit sporusi sau alte beneficii
mi s-a promis la inceput ca va creste salariul progresiv , dar nu s-a intamplat
la inceput seful meu mi-a facut avansuri, dar nu am "raspuns" la ele , banii din asociatie se duc la "mandre" pe diferite lucruri pe care zice ca "le ajuta".
as vrea sa scap de el dar si de acest serviciu, in schimb nici el nu vrea sa renunte la mine pt ca este constient ca alta pe un asememea salariu si cu studii superioare nu va veni.
ce ma sfatuti sa fac, pt a iesi din acest vis urat ?
as prefera sa iau un amarat de somaj , decat sa dau ochii cu el
ma gandesc ca mi-am tocit coatele pe bancile facultatii si sa muncesc pe 500 lei mi se pare "strigator la cer"
simt ca innebunesc
cu stima
X-( #-o :stunned:
Din pacate angajatorul nu este obligat sa va concedieze pentru a beneficia de somaj, asa ca singura solutie este discutia amiabila cu el sau demisia (care insa nu va da dreptul de a benficia de indemnizatie de somaj).
Salarizare
sunyigabi
Buna ziua. am si eu o intrebare, sunt angajata la o firma, am studii superioare dar salaruiul meu brut este doar de 900RON.E adevarat ca daca postul respectiv ... (vezi toată discuția)