avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Suma de bani ceruta pt flori, este posibil sa-l arda?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Suma de bani ceruta pt flori, este posibil sa-l arda?

Buna, scriu in numele unui prieten care de curand aflat in stare de ebrietate a vrut sa se razbune pe cineva spargandu-i gemuletele de la garaj.. din pacate el a gresit garajul si a spart altui om.
Nu a fost vazut de nimeni totul frumos, pana astazi cand vine omul la el acasa ca vrea 1500 ron pt 4 gemulete de nici 50 de lei valoare si ca daca nu primeste suma asta o sa mearga in instanta.
E posibil sa il arda prietenul asta al meu pt suma ceruta? Sau poate avea probleme in caz ca omul merge in instanta, repet nimeni nu a vazut cand a spart geamurile. Multumesc, astept raspuns
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:42, 4 Februarie 2013
In instanta nu capata mai mult decat valoreaza geamurile.. plus cat va cheltui omul cu judecata.
Poate sa-i faca si plangere penala pt distrugere.
Daca nu l-a vazut nimeni.. cum de a venit pagubitul la el la usa ?:)

Daca nu ajung ala intelegere asupra unei sume e posibil sa ajunga in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am savarsit infractiunea de distrugere...un sfat urgent ca rog viorel_enita viorel_enita am fost la o petrecere alaturi de mai multi prieteni,unde evident am consumat alcool peste limita si am ajuns intr o stare avansata de ebrietate.nu stiu exact ... (vezi toată discuția)
Distrugerea masinii intentionat kaylla kaylla M-am imbatat si m-am injurat cu niste tipi. Am iesit din casa la ei cu un fier si le-am spart geamurile de la masina dat fiind ca ei au fugit. A venit politia, ... (vezi toată discuția)
Suspect de tentativa de incendiere DanCristian199 DanCristian199 Buna seara! Am o vecina cu care m am certat mai demult si mi a adresat injurii,toate astea pentru ca eu am facut o sesizare la poliție în legătură cu ... (vezi toată discuția)