M-am imbatat si m-am injurat cu niste tipi. Am iesit din casa la ei cu un fier si le-am spart geamurile de la masina dat fiind ca ei au fugit. A venit politia, am dat declaratie dar nu am recunoscut ca eu le-am spart masina. Am vrut sa o dau la pace cu el a doua zi dar mi-a cerut sa-i dau suma de bani pe care a dat-o el pe masina cand a cumparat-o. Nu am de unde sa-i dau atatia bani. Ce anume se va intampla acum? Fac puscarie? De unde sa-i dau banii daca nu-i am? Voi avea dosar penal? Eu am vrut sa-i platesc paguba si sa-i dau vreo 500 de lei in plus. Cat poate sa ma puna instanta sa platesc? Stiu ca am gresit dar...#-o
Incercati sa va intelegeti amiabil cu cei carora le-ati cauzat prejudicii la masina
In caz contrar acestia vor formula plangere impotriva dvs la politie pentru distrugere
el nu vrea sa cedeze. imi cere 6000 lei suma pe care eu nu am de unde sa i-o dau. nu am niciun bun pe numele meu. daca ajungem la tribunal stiu ca voi pierde procesul , dar instanta chiar daca ma obliga sa-i platesc daune si eu nu am ce se intampla? fac puscarie? el are o gramada de probleme cu politia si dosare penale iar eu nu am avut niciodata probleme. ce se va intampla in cazul in care eu nu am nimic pe lumea asta decat un salariu de 750 de lei? sotia are o masina dar nu valoreaza 6000lei. i se va confisca? fac puscarie pentru ca nu am de unde sa-i platesc suma pe care o cere el? mersi