avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pot face in situația asta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pot face in situația asta?

Salut! Acum 2 ani si jumătate am luata o bătaie gravă,Am fost lovit in cap cu un tac de biliard de nenumărate ori.Am avut craniul spart si paralizie pe partea stânga. Acum sunt bine.
Ne-am judecat,am câștigat procesul și am vrut sa-i execut silit.
Unul dintre făptași este la pușcărie iar celălalt este fugit din țară si nu au nimic pe numele lor dupa spusele executorului.
Pot să-i dau iar in judecată?
Sau măcar sa faca puscarie de banii ăia?
Cum as putea proceda?
Mulțumesc!!
Precizati ce solutie a dispus instanta.
Precizati ce solutie a dispus instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiunea de loviri si alte violente DonMusso DonMusso Aseara am fost victima unei agresiuni(am certificat medico-legal cu 3-4 zile de ingrijiri medicale fara complicatii) si doresc sa va intreb: daca depun ... (vezi toată discuția)
Indicare autor lovire in scris on3st on3st Va salut cu respect in primul rand, intrucat e primul meu post. Am fost lovit fara motiv de o persoana necunoscuta dintr-un grup si amenintat cu bataia de ... (vezi toată discuția)
Pieton lovit pe trecere. care ar putea fi cuantumul daunelor, ținând cont că recuperarea va fi de lungă durată? Marian112Rr Marian112Rr Am o intrebare, la ce suma ar trebui sa ma astept sa castige avocatul ,in urma procesului? Tatal meu a fost lovit pe trecerea de pietoni de catre o masina, ... (vezi toată discuția)