avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cass
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cass

Buna ziua,va rog daca se poate cateva raspunsuri,conform legii 95/2006 art 257,din 24 sept 2007,la punct 2, al,b)veniturilor impozabile realizate de persoane care desfăşoară activităţi independente care se supun
impozitului pe venit; dacă acest venit este singurul asupra căruia se calculează contribuţia, aceasta
nu poate fi mai mică decât cea calculată la un salariu de bază minim brut pe ţară, lunar; acum mi-a venit de la anaf titlu executoriu sa platesc contributia la cass din 2007 pana in 2012, intrebarea mea este daca pot invoca in contestatie articolul acesta din lege.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristiclaudiu , utilizator 10:15, 6 Februarie 2013
Decizia poate fi contestata in 30 de zile pe baza lui art . 207 alin.1 din OG 92/2003 la organul emitent. Se poate contesta cuantumul/modul de calcul al sumei, al penalitatilor,precum si legalitatea aplicarii acestora.
Va multumesc.In titlu executoriu scrie ca in termen de 15 zile de la luarea la cunostinta ,la judecatorie,in titlu executoriu sunt trecute toate sumele din anii 2007-2012,pentru neplata cass,fara a avea contract cu dansii si fara sa fiu anuntat in toti anii acestia,daca se poate o lege si articolul care il pot invocat pentru contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie cass caraman_gabi caraman_gabi Mama mea are actiuni dobandite in cadrul Programului de privatizare in masa. Este pensionara si intre anii 2003-01.07.2006 a fost si angajata. A primit ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu de la anaf, pentru plata cass, urmare decizie eronata cas jud.p. marst marst Desi am platit toate contributiile de sanatate la zi( in perioada 2007-pana in prezent), sunt somat sa platesc sume suplimentare la CASS, nejustificate legal, ... (vezi toată discuția)
Anaf ne taxeaza rodidan rodidan Plecata din tara de 10 ani iar acum pentru o dobanda bancara de 384 lei mi se cere CAS de 468.Cum sa mai ramai in tara cand tara isi bate joc de tine,nu ai ... (vezi toată discuția)