avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mai multe puncte de lucru la aceeasi adresa?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mai multe puncte de lucru la aceeasi adresa?

O societate comerciala (SRL) poate avea 2 puncte de lucru la acceasi adresa.? Este vorba despre activitati diferite. Iar spatiul este inchiriat.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:24, 5 Februarie 2013
Daca spatiul permite functionarea a doua activitati diferite, in principiu da. Nu inteleg de ce, daca este vorba de aceeasi societate, nu declara mai multe activitati pentru un singur punct de lucru in loc sa inregistreze doua puncte de lucru. Face o economie de vreo 300 ron.
La aceeasi adresa nu pot functiona doua puncte de lucru, intrucat exista suprapunere, cel putin in acte. Pentru a fi realizabil acest lucru, este nevoie de o schita a spatiului care sa individualizeze sau sa imparta locatia in 2...ex. 1A si 1B.
Pot sa functioneze, am intalnit multe cazuri, dar din punct de vedere financiar nu cred ca se impune sa se deschida doua puncte de lucru. Pe langa cheltuielile la registru comertului care sunt duble, trebuie sa se aiba in vedere si cheltuielile ocazionate cu obtinerea autorizatiei de functionare, case de marcat pe doua puncte de lucru, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social comun pt 2 firme ContSters56412 ContSters56412 Buna ziua. Am urmatoarea problema: Doresc sa imi stabilesc sediul social intr-un apartament inchiriat, am acordul proprietarului, dar fostul chirias inca ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru 2 societăți diferite laura_tone laura_tone Pot avea două societăți diferite înființate puncte de lucru la acceasi adresa.Mentionam că prima nu desfasoara nici o activitate acolo, dar pentru că a ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru cela04 cela04 O societate are punct de lucru la o adresa cu contract de inchiriere incheiat cu o societate. Cladirea inchiriata are P+1. Din anumite motive, spatiul ... (vezi toată discuția)