Daca spatiul permite functionarea a doua activitati diferite, in principiu da. Nu inteleg de ce, daca este vorba de aceeasi societate, nu declara mai multe activitati pentru un singur punct de lucru in loc sa inregistreze doua puncte de lucru. Face o economie de vreo 300 ron.
La aceeasi adresa nu pot functiona doua puncte de lucru, intrucat exista suprapunere, cel putin in acte. Pentru a fi realizabil acest lucru, este nevoie de o schita a spatiului care sa individualizeze sau sa imparta locatia in 2...ex. 1A si 1B.
Pot sa functioneze, am intalnit multe cazuri, dar din punct de vedere financiar nu cred ca se impune sa se deschida doua puncte de lucru. Pe langa cheltuielile la registru comertului care sunt duble, trebuie sa se aiba in vedere si cheltuielile ocazionate cu obtinerea autorizatiei de functionare, case de marcat pe doua puncte de lucru, etc.
Punct de lucru
cela04
O societate are punct de lucru la o adresa cu contract de inchiriere incheiat cu o societate. Cladirea inchiriata are P+1. Din anumite motive, spatiul ... (vezi toată discuția)