avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru

O societate are punct de lucru la o adresa cu contract de inchiriere incheiat cu o societate. Cladirea inchiriata are P+1. Din anumite motive, spatiul respectiv va fi impartit. Parterul ramane la o persoana fizica, iar etajul la PJ.
Intrebare: Voi incheia contracte de inchiriere cu cele doua parti. Va trebui sa-mi deschid inca un punct de lucru desi societatea functioneaza la fel ca inainte, avand o singura gestiune, o singura casa de marcat...?
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:27, 22 Mai 2015
Trebuie facut un nou contract de inchiriere cu specificatia exacta a spatiului si a etajului apoi depus la registru
difera doar contractele sau si folosirea spatiilor????
Scuze dar eu nu am inteles, cate societati sau persoane se folosesc de cladire ????
Daca toata cladirea este folosita pentru pentru o singura activitate si doar contractele de detinere a spatiului sunt impartite este alta problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu comercial vasilemihaela23 vasilemihaela23 Societatea noastra doreste sa inchirieze 2 saptii comerciale in Suceava. Proprietarul spatiului a cumparat initial un teren pe care in baza autorizatiei de ... (vezi toată discuția)
Mai multe puncte de lucru la aceeasi adresa? ncris78 ncris78 O societate comerciala (SRL) poate avea 2 puncte de lucru la acceasi adresa.? Este vorba despre activitati diferite. Iar spatiul este inchiriat. (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru - contract de locatie de gestiune ade_ice_ice ade_ice_ice Buna seara, Imi baza unui contract de locatie de gestiune, imi pot inregistra punct de lucru al unei firme si fiscaliza casa de marcat pe locatia ... (vezi toată discuția)