avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... conflict de interese
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

conflict de interese

Va rog sa aveti amabilitatea sa ma lamuriti daca, cineva anagajat din afara asociatiei de proprietari ca si casier, poate indeplini si functia de sef al comisiei de cenzori. Doresc sa stiu daca acest lucru este legal, si nu constituie conflict de interese.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: DESTINY , utilizator 17:15, 13 Februarie 2009
Nu se prea poate. El joaca, el fluiera?
Nu poate aceeasi persoana sa detina functia de cenzor si casier. In legea 230 sunt cuprinse principalele atibutiuni ale cenzorului, care trebuie sa verifice ceea ce face casierul.
Art. 33. -
(1) Cenzorul sau comisia de cenzori a asociaţiei de proprietari are, în principal, următoarele atribuţii:
a) verifică legalitatea actelor şi documentelor, a hotărârilor, deciziilor, regulilor şi regulamentelor;
b) verifică execuţia bugetului de venituri şi cheltuieli;
c) verifică gestiunea financiar-contabilă;
d) cel puţin o dată pe an, întocmeşte şi prezintă adunării generale rapoarte asupra activităţii sale şi asupra gestiunii asociaţiei de proprietari, propunând măsuri.
Va multumesc frumos pentru raspuns. Ma ajuta foarte mult, deoarece in acest moment, la noi in bloc exista aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cenzor asociatie locatari mixaela mixaela buna seara. am de gand sa ma angajez ca si cenzor la o asociatie de locatari .Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu niste modele de formulare privind ... (vezi toată discuția)
Conditii cenzor udau_1966 udau_1966 as vrea sa stiu ce conditii trebuie indeplinite ,din punct de vedere legal,sa fii cenzor al unei asociatii de propietari? cu stima ,cristi (vezi toată discuția)
Cenzor asociatie de proprietari nety36 nety36 Buna ziua. Doresc sa ma consult cu un cenzor care administreaza o asociatie de proprietari.De curand am fost numit presedintele comisiei de cenzori in ... (vezi toată discuția)