avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... probleme cu carnetul de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

probleme cu carnetul de conducere

In ianuarie 2007 am lovit pe cineva cu masina ( lovire usoara) in urma careia mi-a fost ridicat permisul de conducere. Am dat in judecata politia , si bineinteles ca am pierdut procesul. Problema este ca procesul s-a incheiat din august 2008 iar mie politia nu vrea sa-mi primeasca carnetul pe motiv ca nu au certificatul de grefa de la judecatorie.... Stiti cumva dupa cat timp se prescrie fapta, si daca eu sunt obligat prin lege sa aduc certificatul de grefa la politie???
Cel mai recent răspuns: ContSters64839 , utilizator 21:27, 14 Februarie 2009
Nu inteleg prea bine cazul. Certificatul de grefa se elibereaza de catre judecatorie ca sa va luati permisul sau prelungirea dovezii inlocuitoare. Permisul dvs. s-a retinut in momentul in care ati savarsit fapta. Nu inteleg cum vreti sa primeasca politia carnetul, cand acesta este la ei.
Explicati-ne mai clar, va rugam!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu carnetul de conducere tatian28a tatian28a In ianuarie 2008 am accidentat pe cineva (accidentare usoara) in urma careia mi s-a ridicat carnetul de conducere. Am predat carnetul de conducere la politie, ... (vezi toată discuția)
De unde imi ridic permisul suspendat in alta localitate? Andreiysu Andreiysu Buna seara. Am contestat in instanta un proces verbal de contraventie cu sanctiunea suspendarii dreptului de a conduce pe o perioada de 30 de zile (abuziva ... (vezi toată discuția)
Prelungirea dovezii de circulatie vaiana vaiana in urma cu 1an si jumatate fiul meu a fost implicat intr-un accident de circulatie el fiind soferul care a produs accidentul. cat timp dosarul a fost la ... (vezi toată discuția)