avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... proprire pensie sot
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

proprire pensie sot

buna ziua, as dori si eu sa stiu daca se poate opri din pensia mamei mele, pt un impozit datorat de tatal meu pt o masina !! mentionez ca si tatal meu este pensionar , fost cadru militar si de la primarie i s a spus ca pe pensia lui nu a putut fi facuta proprire !! eu personal cred ca este un abuz , si as dori sa stiu sub ce aspect pot sa ai actionez in judecata !!
Cel mai recent răspuns: dacodrakon , utilizator 18:39, 5 Februarie 2013
Poprirea nu se poate face decat pentru datoriile acumulate si neplatite de titularul bunului.
In cazul dvs se face un abuz. Formulati catre parchet o plangere penala pentru abuz in serviciu, pe numele angajatului din primarie care a facut aceasta poprire.Totusi inainte de a depune plangerea mai verificati la primarie inca o data informatia sa fiti sigura ca autoturismul respectiv este al tatalui dvs....cereti si o dovada in acest sens fara sa le explicati ce aveti de gand sa faceti dupa obtinerea documentului.
Faceti contestatie la instanta.
cind aveam si eu o masina , tot asa li se spunea parintilor sa plateasc , deoarece l;ocuim la aceasi adresa !! va multumesc pt sfat !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema cu un escroc Sparda777 Sparda777 In iarna 2014, un agent provident care tot venea la noi pe palier la vecini, a intrat in vorba cu maicamea s-au imprietenit, si la cateva luni, a venit ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Sint divortata din iunie 2009 , fostul sot nu mi-a dat niciodata pensie alimentara pt.cel 2 copii minori . In sentinta de divort s-a mentionat ca ... (vezi toată discuția)
O persoana a fost pensionată (militar) in 2002 odata cu restructurarea ... DimitriP DimitriP O persoana a fost pensionată (militar) in 2002 odata cu restructurarea armatei, beneficiaza de pensie militară de serviciu, a primit si solde compensatorii, ... (vezi toată discuția)