buna ziua
am o intrebare,daca pot primi un raspuns concret de la cineva care cunoaste domeniu...vreau sa imi fac un PFA pentru a vinde legume fructe intr-o piata,nu am siguranta locului de munca si vreau sa nu mai fiu sclav la patroni ARABI...stiu multi o sa ma injurati pentru discursul meu,nu mi-a placut cartea deoarece am trait intr-o familia modesta si am fost nevoit sa muncesc de mic pentru a avea si eu bani sa ma imbrac si sa ma distrez si eu ca ceilanti tineri de la vremea aia...am terminat 8 clase si am inceput o scoala profesionala meseria ELECTRICIAN AUTO,in anul 3 de profesionala am renuntat la scoala si deci intr-un cuvint am pierdut tot si am ramas doar cu 8 clase,acum sa trec la ce ma doare,POT OBTINE O AUTORIZATIE PFA IN CONDITIILE DATE MAI SUS?
cu respect
Va recomand sa va infiintati o intreprindere individuala, care este aproape aceeasi forma de organizare ca PFA, insa la obiectul de activitate pe care doriti sa il desfasurati, nu este necesar la registrul comertului sa faceti dovada calificarii.
Studii medii
luminita29
Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)