avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imobil parasit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imobil parasit

As vrea sa stiu ce se intampla cu imobilele parasite. Adica stiu de existenta unui imobil care nu a fost locuit de multa vreme... Imi zicea cineva ca dupa un anumit timp acestea intra in controlul primariilor locale si pe urma sunt vandute la licitatie? Este adevarat?
Pana la urma eu ca simplu cetatean cum pot afla situatia unui imobil, daca proprietarul acestuia nu e de gasit?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 22:57, 4 Februarie 2013
Daca cunoasteti imobilul,aveti dreptul in temeiul disp L nr 7/1996 republicata sa cercetati registrul cadastral de evidenta imobiliara
Sau daca nu este intabulat incercati la Administratia Financiara un istoric de rol fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate vinde un teren fara a se face o succesiune? mihasava mihasava Buna seara...Bunicii si parintii mei,au locuit la tara...Bunica mea,a murit in 1989,lasand in urma,3000 mp teren intraviran plus o casa din paianta,si 3 ... (vezi toată discuția)
Relatii - am pierdut actele casei yssalia yssalia Buna ziua Am pierdut toate actele casei si nu stim cum putem intra in posesia lor mentionam ca nu stim in ce an sa cuparat sau sa facut casa Ce putem ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in cartea funciara gresita racasang racasang Buna ziua.Am incercat sa intabulez un apartament si am gasit in extrasul de carte funciara o gresala:apartament cu 3 camere in locul unui apart.cu 2 ... (vezi toată discuția)