avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... relatii - am pierdut actele casei
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

relatii - am pierdut actele casei

Buna ziua
Am pierdut toate actele casei si nu stim cum putem intra in posesia lor mentionam ca nu stim in ce an sa cuparat sau sa facut casa Ce putem face?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:05, 17 Mai 2012
In temeiul disp art 41 din l nr 7/1996 republicata "Orice persoana poate cerceta cartea funciara si celelalte evidente care alcatuesc registrul cadastral de publicitate imobiliara",ocazie cu care va puteti extrage si datele de care aveti nevoie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate vinde un teren fara a se face o succesiune? mihasava mihasava Buna seara...Bunicii si parintii mei,au locuit la tara...Bunica mea,a murit in 1989,lasand in urma,3000 mp teren intraviran plus o casa din paianta,si 3 ... (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara pentru desapagubiri trestiana trestiana Buna ziua. Incerc sa obtin despagubiri pentru un conac si teren ce au apartinut stabunicului meu si care au fost nationalizate. Pentru dosarul pe care ... (vezi toată discuția)
Imobil parasit felisana felisana As vrea sa stiu ce se intampla cu imobilele parasite. Adica stiu de existenta unui imobil care nu a fost locuit de multa vreme... Imi zicea cineva ca dupa un ... (vezi toată discuția)