Buna ziua.
Incerc sa obtin despagubiri pentru un conac si teren ce au apartinut stabunicului meu si care au fost nationalizate.
Pentru dosarul pe care trebuie sa-l depun mi se cere si extras de carte funciara.
Cum si de unde as putea obtine acest extras?
Mentionez ca imobilul si terenul aferent au fost ultima data in proprietatea unei societati din patrimoniul AVAS care a intras in procedura de faliment si deci terenul si conacul au fost vandute.
De asemenea, comuna in care se afla conacul este in provincie si eu ma aflu in Bucuresti.
Extrasul de carte funciara se obtine de la Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara din localitatea unde se afla imobilul.
Conform art 41 din Legea 7/1996 "Orice persoană poate cerceta cartea funciară şi celelalte evidenţe care alcătuiesc registrul cadastral de publicitate imobiliară, cu excepţia evidenţelor care privesc siguranţa naţională".
Trebuie sa depuneti o cerere la acesta institutie, pentru eliberarea unui extras de informare, sa platiti o taxa si extrasul vi se va elibera in cateva zile (maxim 5)
Cerere cadastru
leusan
Doresc sa stiu care este situatia vecinilor mei din punct de vedere al proprietatii.Daca sunt proprietari intrucat am divergente cu ei.
Pentru a vedea care ... (vezi toată discuția)