avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hotãrâre Judecãtoreascã nerespectatã este sau nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hotãrâre Judecãtoreascã nerespectatã este sau nu faptã penalã?

Am o Hotărâre Judecătorească DEFINITIVÃ, IREVOCABILÃ și este investită cu formulă executorie în materie civilă prin care o bancă trebuie să-mi achite o sumă de bani. Banca achită după doi ani de tergiversări o sumă mai mică decât ce trebuia motivând că mai eram dator cu suma pe care a reținut împortiva hotărârii date. Menționez că instanța a constatat stingerea datoriei prin plată, a fost achitată suma cu ordin de plată dintr-o altă bancă, astfel nu mai puteam fi dator odată ce am stins datoria prin plată. Fapta constituie o faptă penală sau nu? Este un abuz în serviciu sau nu? Mulțumesc pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Roland Mindrila , Avocat 08:06, 5 Februarie 2013
Prin executor executati debitul total din sentinta.
Daca nu este corecta executarea, cu privire la intindere debit, debitorul poate face contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire formula executorie ioanandrei ioanandrei Intr-un proces comercial care s-a judecat in fond ( TRIBUNAL) si in apel (CURTE DE APEL ) s-au dat sentinte favorabile mie ,iar aceste sentinte contin ... (vezi toată discuția)
Urgent....poprire conturi ghimicim ghimicim a fost poprit un cont al societatii pt care lucrez. cum pot ridicca porirea cat mai repede? (vezi toată discuția)
Daca am predat casa prin data in plata mai sunt dator la executorul judecătoresc? Cosmina anca Cosmina anca Datoria este inainte de darea in plata. Banca asteapta o hartie de la executor iso el refuză sa o emite pana la plata datoriei.ceea ce este nelegal deoarece ... (vezi toată discuția)