avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Daca am predat casa prin data in plata mai sunt dator ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Daca am predat casa prin data in plata mai sunt dator la executorul judecătoresc?

Datoria este inainte de darea in plata. Banca asteapta o hartie de la executor iso el refuză sa o emite pana la plata datoriei.ceea ce este nelegal deoarece am inteles ca datoria se stinge odata cu darea in plata.ce este de facut mai poate sa îmi de-a casa înapoi si sa se anuleze darea in plata daca nu achit la executor.
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 20:04, 22 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Nu au legatura datoriile la banca cu cele de executare.
E bine sa platiti!
Cheltuielile de executare nu fac parte din categoria celor care se sting prin darea in plata a imobilului,acestea se platesc de debitor.
Intervenție moderator: @Cosmina Anca, vă rog să continuați aici discuția, fără a deschide un alt topic. Mulțumesc.

@cosmina Anca a scris în alt topic deschis :

Daca am dat casa in dare in plata datoriile catre executor mai trebuie platite sau s-a stins odata cu darea in plata
Am primit de la executor o instiintare ca daca nu platesc suma de 7000 lei datorata cabinetului de executare darea in plata se anuleaza Si banca revine la vechiul contract inainte de darea in plata. Ce trebuie sa fac .aceste datori nu sau stins odata cu creditul sau trebuie sa le achit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotãrâre judecãtoreascã nerespectatã este sau nu faptã penalã? rapoimpex rapoimpex Am o Hotărâre Judecătorească DEFINITIVÃ, IREVOCABILÃ și este investită cu formulă executorie în materie civilă prin care o bancă trebuie să-mi ... (vezi toată discuția)
Legea 77/2016 privind darea in plata a bunurilor imobiliare bullnyk bullnyk Buna ziua, Am un credit imobiliar pe care nu l-am mai putut plati , drept pentru care banca a predat creditul unui executor care mi-a scos apartamentul la ... (vezi toată discuția)
Executare silită imobil moștenit. mă ajută legea dării în plată? Cristian-Ionut Cristian-Ionut Buna ziua, Am fost executat silit in 2015 pentru o suma de aproximativ 15.000 de lei. Este vorba de un credit la libra bank, pentru care nu am oferit nici ... (vezi toată discuția)