avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recurs plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recurs plangere contraventionala

Buna ziua!
Anul trecut mi-a fost luat permisul si am facut contestatie. Am primit o foaie de la politie cum ca decizia este definitiva si incontestabila. Am citit ca din iulie 2012 se poate face recurs. Eu am proces pe 20 februarie.
Daca pierd procesul pot face recurs?
Procesul dumneavoastra se afla in faza fondului? Adica, are loc la judecatorie? Daca da, in situatia in care vi se respinge plangerea, aveti posibilitatea si dreptul de a formula recurs, in 15 zile de la comunicarea sentintei. Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs dupa 5 luni de la pronuntare, posibil? iulian.i iulian.i Buna ziua, Am avut un proces contra unui proces verbal care imi suspenda dreptul de a conduce, am castigat.Dupa 5 luni mi-a venit acasa informarea cum ca am ... (vezi toată discuția)
Se poate face recurs la un apel respins privind o contestatie proces verbal suspendare permis conducere Arbad Arbad Prima instanta la Judecatorie: Tip solutie: Respinge plângerea Solutia pe scurt: Respinge plângerea formulată de petentă. Ia act că nu s-au solicitat ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala respinsa- cand pot sa predau permisul? mirey0304 mirey0304 Buna ziua, In luna mai anul acesta mi-a fost retinut permisul de conducere. am depus contestatie impotriva procesului verbal si mi s-a inapoiat ... (vezi toată discuția)