avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor cenzor la cooperativa agricola
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

cenzor la cooperativa agricola

Buna ziua!
As dori sa stiu daca un expert contabil poate sa-si exercite atributiile de cenzor, de tinere a contabilitatii si semnarea bilantului, la o cooperativa agricola, fiind si membru fondator in acelasi timp.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:57, 5 Februarie 2013
Trebuie sa va decideti si sa ramaneti ori la partea de contabilitate ori la partea de verificat adica cenzor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei asociatii de parinti adamiulia adamiulia Buna ziua, Facem primii pasi in infiintarea Asociatiei de parinti a gradinitei xx . Ne-am inpotmolit inca de la inceput pentru ca nu stim care este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, legal in cadrul unei cooperative agricole trebuie ... Dany0126 Dany0126 Buna ziua, legal in cadrul unei cooperative agricole trebuie sa fie minim 3 cenzori dintre care unul expert contabil, dar ceilalti 2 pot fi membrii in cadrul ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant ong neutra neutra Am avut astazi surpriza neplacuta de a mi se refuza primirea bilantului pentru ONG la finante pe motiv ca nu am dreptul sa semnez ca director economic. Sunt ... (vezi toată discuția)