avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajarea la un alt job
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajarea la un alt job

Buna ziua. Doresc sa pun cv-ul meu la o farmacie pentru postul de asistent. Am lucrat 2 luni la un fast food cu contract de munca ,in prima luna a fost contract de munca perioada determinata. Au aparut ceva neintelegeri iar sefa m-a pus sa semnez decizia de concediere. nu doresc sa scriu in cv despre fast food. ma va afecta acest lucru cand va trebui sa ma angajeze/ Poate sa afle persoana care ma recruteaza desprea experienta mea si daca va afla poate sa fie un impediment in a ma angaja? sunt serioasa ,constiincioasa si am cunostiinte in domeniu
Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Angajarea la un alt job andreeatoma16 andreeatoma16 Buna ziua. Doresc sa pun cv-ul meu la o farmacie pentru postul de asistent. Am lucrat 2 luni la un fast food cu contract de munca ,in pima luna a fost contract ... (vezi toată discuția)
Postari pe bloguri a unor informatii despre fostul loc de munca SimonaCarmen SimonaCarmen Buna ziua, am fost angajat la un fast food, de unde am fost concediat.Dupa concediere am postat pe site-ul (blogul) meu parerile mele despre acel fast ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din ccc--unde?? ildyt ildyt Buna seara. in data de 10aprilie ar trebui sa ma reintorc la locul de munca,dar este duminica,,iar din 11aprilie unitatea intra in renovare si va fi inchis. ... (vezi toată discuția)