avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintoarcere din CCC--UNDE??
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintoarcere din CCC--UNDE??

Buna seara. in data de 10aprilie ar trebui sa ma reintorc la locul de munca,dar este duminica,,iar din 11aprilie unitatea intra in renovare si va fi inchis. sunt asist. farmacie iar farmacia unde am lucrat a fost cumparata de unul din lanturile de farmacii,am sunat de vreo luna in urma iar noul admin.mi-a spus sa astept pina ma va suna sa ne intilnim si sa vorbim,dar nimic.Cind si inde sa ma intorc??pot sa-mi reduca postul pt a o angaja pe cea care a fost in locul meu in cei 2 ani??mentionez ca exista posturi doar de asistent si farmacist.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 4 Aprilie 2011
Nu va poate reduce postul fara o cauza reala si serioasa si nici angja pe cea care a fost pe durata determinata, staruiti insa prin cerere scrisa sa va reluati activitatea
Dupa revenirea din CCC, angajatorul poate decide concedierea pentru desfiintarea postului. Daca va concedieaza el nu poate angaja o alta persoana pe postul pe care l-a desfiintat.
De asemenea, dvs aveti dreptul de a ataca in instanta decizia de concediere.
Va multumesc.
Dar daca ma intorc vineri in 08 apr.iar noul admin. nu-mi accepta cererea de incetare a suspendarii cim??,iar din 11apr.incep renovarea eu cum voi fi pontata???
Sunt obligati sa va accepte cererea , iar dupa primirea ei trebuie sa decida ce vor afce in continuare cu dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare vbc vbc Cu 3 luni inainte de intoarcerea mea la serviciu(dupa cic) angajatorul a deschis un nou punct de lucru, unde a angajat o noua persoana...Am fost astazi la ... (vezi toată discuția)
Insolventa sau inchidere farmacie ContSters442583 ContSters442583 Stimati specialisti, Ma confrunct cu urmatoarea situatie: detin o farmacie si oficina in mediul rural. Doresc sa le inchid din motive obiective (lipsa de ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie de reducere a normei de timp boghysv boghysv Buna ziua! Sunt angajat cu norma intreaga pe postul de inginer clinic la un centru de dializa.Programul din contract este de 8/zi (08-16). In realitate ... (vezi toată discuția)