avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... postari pe bloguri a unor informatii despre fostul loc ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

postari pe bloguri a unor informatii despre fostul loc de munca

Buna ziua, am fost angajat la un fast food, de unde am fost concediat.Dupa concediere am postat pe site-ul (blogul) meu parerile mele despre acel fast food(pareri nu foarte bune).Azi dimineata au venit doi politisti sa ma informeze ca patronul a aflat ce am postat pe blog si am fost nevoit sa dau o declaratie.As vrea sa aflu care ar putea fi consecintele purtarii mele.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: w0lfshad3 , utilizator 19:55, 6 Mai 2010
Ati avut in contractul de angajare vreo clauza prin care vi se interzicea comentarea activitatii acelui fast food? Politistii si-au facut treaba pentru ca primisera o reclamatie de la patron.
Nu cred ca aveti de ce sa fiti ingrijorata!
..................
Depinde si de limbaj.....
Daca v-ati postat pararile Dvs. (de genul ca "nu am fost/sunt multumit de ..."), atunci nu aveti de ce sa va temeti.
Purtarea dvs ar putea sa atraga cel mult cateva vizite la politie. Nu cred ca este cazul sa va faceti probleme. Trebuie vazut totusi si contractul de munca pentru a se verifica daca era vreo clauza in acest sens.

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Va multumesc mult!!!:D
N-au ce sa va faca decat daca ati semnat ceva prin care rezulta ca nu aveti voie sa comentati la adresa firmei, sau ceva asemanator.

Alte discuții în legătură

Pot arunca cu noroi printr-un site? gotic gotic Ideea este relativ simpla si cred ca sau lovit de ea multi oameni, am fost intr-un restaurant cu niste prieteni si a fost ingrozitor din mai multe puncte de ... (vezi toată discuția)
Politist cibernetic adrian12 adrian12 Astazi ma trezesc ca-mi bate politia la usa. Sunt chemat maine la post. De fapt individul despre care am scris a depus o plangere la politie cum ca a fost ... (vezi toată discuția)
Este calomnie pe internet? Te0o0 Te0o0 Buna seara!Sunt elev in clasa a 10a la un liceu cu renume.Intr-o zi mi-a venit ideea de a face un blog clasei mele!Blog-ul a fost facut si acolo am scris un ... (vezi toată discuția)