avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... postari pe bloguri a unor informatii despre fostul loc ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

postari pe bloguri a unor informatii despre fostul loc de munca

Buna ziua, am fost angajat la un fast food, de unde am fost concediat.Dupa concediere am postat pe site-ul (blogul) meu parerile mele despre acel fast food(pareri nu foarte bune).Azi dimineata au venit doi politisti sa ma informeze ca patronul a aflat ce am postat pe blog si am fost nevoit sa dau o declaratie.As vrea sa aflu care ar putea fi consecintele purtarii mele.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: w0lfshad3 , utilizator 19:55, 6 Mai 2010
Nu erati datoare nici sa dati declaratie. Calomnia nu este incriminata. Conform rezolutiei dosarului penal 1794/300/2010, daca calomnia nu este incriminata, nu poti fi condamnat. Logic nu? Poti spune ce vrei de ei, traiasca justitia romana!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot arunca cu noroi printr-un site? gotic gotic Ideea este relativ simpla si cred ca sau lovit de ea multi oameni, am fost intr-un restaurant cu niste prieteni si a fost ingrozitor din mai multe puncte de ... (vezi toată discuția)
Politist cibernetic adrian12 adrian12 Astazi ma trezesc ca-mi bate politia la usa. Sunt chemat maine la post. De fapt individul despre care am scris a depus o plangere la politie cum ca a fost ... (vezi toată discuția)
Este calomnie pe internet? Te0o0 Te0o0 Buna seara!Sunt elev in clasa a 10a la un liceu cu renume.Intr-o zi mi-a venit ideea de a face un blog clasei mele!Blog-ul a fost facut si acolo am scris un ... (vezi toată discuția)