avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua.
As vrea sa divortez, am o fetita de 2ani si 8 luni. dar avem problema cu partaj de bunuri! am construit impreauna o casa , dar sotul meu zice acum ca el a cumparat produsele cu bani pe care a castigat .noi am casatorit in anull 2009 noi 6 si la decembrie a fost declarat la primarie ca platim taxa dupa casa ! casa valoreaza 150.000 ron . si zice acum ca bani mei este cam 20.000 ron. foarte multe minte . ce trebuie sa fac , sa primeasca si copilul la partaj ! eu am salariul 2000 de ron si sotul are o pensie de boala 400 de ron si salariu 500 de ron ca lucreaza la umate de norma ! foarte mult a ajutat si parinti , cu mancare cu bani etc , ! va rog sa ma ajutati cu sfaturi ! multumesc
Cel mai recent răspuns: gere sylvia , utilizator 13:12, 6 Februarie 2013
Angajati un avocat pentru partaj si divort . Mai iantai va trebui sa divortati , veti obtine domiciliul minorului la dvs. si obligarea l sotului la pensie. Apoi deschideti partajul. Contributia dvs., e mai mare dat daca doriti solicitati 50% si veti obtine cu siguranta , chiar daca chitantele de materiale sunt pe numele lui.
Bunurile se impart intre soti, copiii nu au parte pt ca nu au contribuit. Se prezuma ca fiecare din soti au avut contributie egala, daca sotul vrea o cota mai mare, va trebui sa ceara si sa aduca dovezi ca a contribuit mai mult.
angajez un avocat ! marea parte a materialul am cump[arat cu sotul inainte de casatorie cam o jumate de ani in urma dar dupa casatorie am ridicat casa ! mie frica sa nu cumva sa pacaleasca ! sa vine cu facturi etc
la divort trebuie si martor !? sotul ma inselat foarte multe ori !! cum pot sa demonstrez ca pentru copilul meu nu este un tata model ! sa caut amanta ? veche ... viata mea a distrus omul asta si a copilul meu !!
Daca nu divortati prin acord, da, veti avea nevoie si de martori. Nu are sens sa aduceti amanta, poate fi oricine din familia dvs care stie cum traiati dvs cu sotul.

Alte discuții în legătură

Divort luci6775 luci6775 sunt casatorit de 8 ani sotia mea are un copil din prima casatorie si sm facut cu ea inca un copil , ea nu a lucrat niciodata, eu am avut un apartament si ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu noralia noralia buna ziua o sa trec direct la problema. sotul meu a parasite domiciliul de aprox. o luna de zile. in urma unor discutii in care nu ajungeam la nici o ... (vezi toată discuția)
Partajul in cazul dovedirii infidelitatii sotiei.. Florinm1973 Florinm1973 Am fost casatorit 19 ani din care a rezultat un minor de 16 ani care a ramas cu mine in locuinta. Pe sotie am inregistrat-o audio in timp ce discuta cu ... (vezi toată discuția)