avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua.
As vrea sa divortez, am o fetita de 2ani si 8 luni. dar avem problema cu partaj de bunuri! am construit impreauna o casa , dar sotul meu zice acum ca el a cumparat produsele cu bani pe care a castigat .noi am casatorit in anull 2009 noi 6 si la decembrie a fost declarat la primarie ca platim taxa dupa casa ! casa valoreaza 150.000 ron . si zice acum ca bani mei este cam 20.000 ron. foarte multe minte . ce trebuie sa fac , sa primeasca si copilul la partaj ! eu am salariul 2000 de ron si sotul are o pensie de boala 400 de ron si salariu 500 de ron ca lucreaza la umate de norma ! foarte mult a ajutat si parinti , cu mancare cu bani etc , ! va rog sa ma ajutati cu sfaturi ! multumesc
Cel mai recent răspuns: gere sylvia , utilizator 13:12, 6 Februarie 2013
Vorbiti intai cu un avocat sau doi, apoi incercati sa va intelegeti cu sotul, poate nu ajungeti la martori si alte belele!
Casa... depinde pe numele cui este, cine mai are o alta posibilitate de a locui etc.
teren de numele sotului ... si casa cand a fost declarat la primarie am fost casatorit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu noralia noralia buna ziua o sa trec direct la problema. sotul meu a parasite domiciliul de aprox. o luna de zile. in urma unor discutii in care nu ajungeam la nici o ... (vezi toată discuția)
Divort luci6775 luci6775 sunt casatorit de 8 ani sotia mea are un copil din prima casatorie si sm facut cu ea inca un copil , ea nu a lucrat niciodata, eu am avut un apartament si ... (vezi toată discuția)
Partajul in cazul dovedirii infidelitatii sotiei.. Florinm1973 Florinm1973 Am fost casatorit 19 ani din care a rezultat un minor de 16 ani care a ramas cu mine in locuinta. Pe sotie am inregistrat-o audio in timp ce discuta cu ... (vezi toată discuția)