avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa auto

se poate inmatricula o masina desi am dat statul in judecata pentru a nu plati taxa de inmatriculare?
Cel mai recent răspuns: tenteamaria , utilizator 16:14, 5 Februarie 2013
Daca aveti sentinta o puteti inmatricula fara sa platiti taxa de poluare. Daca doriti insa sa o inmatriculati, existenta procesului nu va impiedica, doar ca pt inmatriculare va trebui sa achitati taxa de poluare.
ce se intampla cu procesul daca o inmatriculez inainte de a primi sentinta si achit timbrul de mediu? exista posibilitatea de a primi banii achitati pe timbrul de mediu daca sentinta este una favorabila?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru mediu ecowaterproiect ecowaterproiect Am o nelamurire Daca sunt in proces si momentan am inscris masina cu numere negre si certificat pe care scrie ca este inmatriculata masina provizoriu pana la ... (vezi toată discuția)
Proces recuperare taxa pe rol, pot vinde masina? marean1 marean1 Am platit taxa in feb. 2012, procesul este pe rol din mai 2014.as vrea sa stiu in cazul in care vand masina pana se va da sentinta definitiva, viitorul ... (vezi toată discuția)