avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

corupere de minori

am o sora k are 15 ani si de vo 2 ani a intrat intru anturaj de curve si golan
si nu sti in ce infractiune se incadreaza anturajul asta prost
Cel mai recent răspuns: flu , utilizator 15:18, 5 Februarie 2013
Dvs. ca si membru al familiei o scoateti din acest anturaj.
Fiecare persoana are dreptul de a decide cu cine "umbla" sau nu, iar din punct de vedere legal daca sora dvs. nu a suferit vreun prejudiciu sau orice alta urma care sa puna in miscare actiunea penala sau sa fie vorba de vreun' element al unei infractiuni, nu puteti vorbi de o infractiune sau o cauza de pedepsire a legii penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori ContSters280622 ContSters280622 am o sora k are 15 ani si de vo 2 ani a intrat intru anturaj de curve si golani si fuge de acasa si sta o saptaman in aturaj si vine acasa si sta o saptamana ... (vezi toată discuția)
Va rog dati-mi un raspuns ! fineantu fineantu Pe data de 8 septembrie 2009 am fost cu prietena sa beau un suc la o terasa,niste indivizi s-au luat de noi si i-am batut,unul dintre ei are ... (vezi toată discuția)
Incadrarea juridica a faptelor kill3rk kill3rk am nevoie sa stiu articolul unde se incadreaza , ca am fost lovit cu o bata de basebool in cap si una in stomac , + am certificat medico legal , si ma ... (vezi toată discuția)