avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... achizitie utilaj prin POSCCE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

achizitie utilaj prin POSCCE

Buna ziua,
Am depus un proiect pentru achizitia de utilaje anul trecut in iulie, dar nu am inca nici un raspuns si as vrea sa achizitionez deja unul dintre acestea.Cumpararea utilajului inainte de semnarea contractului de fiantare este considerata cheltuiala eligibila? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ADEL Bacau , Consultant credite si finantari 13:55, 28 Februarie 2013
Din pacate cheltuiala pentru care ati depus proiectul nu este eligibila inainte de a fi semnat contractul.
Solicitati informatii la AM POSCCE
Bombardati-i cu intrebari.Este posibil ca sa nu fi terminat evaluarea proiectelor la apelul anterior, din pacate.
Inceperea investitiei inainte de semnarea contractului de finantare duce la "transformarea" cheltuielilor astfel angajate in cheltuieli neeligibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 312 achizitia mijloacelor de transport Galfi_zoltan Galfi_zoltan Buna ziua Pentru deschiderea unii SRL si achizitia utilajelor cu ce se transporta deseurile este eligibil masura 312??? Multumesc mult pentru un ... (vezi toată discuția)
Masura 121 modernizarea exploatatiilor agricole sorinqwerty sorinqwerty As dori sa stiu daca o investitie facut acum, din bani proprii, poate fi inclusa ulterior, in sesiunea 1-31 octombrie, ca si cheltuiala eligibila? (vezi toată discuția)
Program imm- infiintarea de microintreprinderi in mediul rural florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Referitor la programul pentru imm-infiintarea de întreprinderi in mediul rural - înainte de a primi finanțarea este necesar sa se efectueze ... (vezi toată discuția)