avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acte partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acte partaj

Poate cineva sa-mi spuna ce acte sunt necesare pt partaj?
Cred ca Contractul de vanzare-cumparare apartament trebuie sigur
Problema este ca l-a ascuns fosta sotie (nu vrea partaj)
Ce pot face?
sa merg la Romconfort sa dau nu stiu cate milioane pe un duplicat?
Am o copie dar banuiesc ca trebuie originalul.
Trebuie cumva si Procesul Verbal de predare-primire locuinta?
ca deabia am luat de la Romconfort unul platit jumate-jumate cu fosta
si l-a ascuns si pe ala
Ce pot face contra ei in acest caz, vreo actiune in justitie?
probabil ca o sa spuna ca nu sunt la ea

Partajul bunuri comune poate fi facut pe cale amiabila la notar ,sau in lipsa intelegerii in fata instantei de judecata. Trebuie formulata o cerere in care enumerati bunurile se evalueaza bunurile, se plateste o taxa de timbru de 3% din valoarea bunurilor si se dovedeste contributia fiecarui sot la dobandirea bunurilor cu pricina. In cazul dv.stra puteti depune ptr inceput actele in copie, mentionand in cerere ca originalele se afla la sotie.
In timpul dosaruluin de instanta puteti cere si actele de la Romconfort, poate cere instanta... :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte plastifiate - duplicat care nu se poate legaliza maraV maraV Am plastifiat toate actele de la casa cu multi ani in urma (cand era legal acest lucru), deoarece hartia era de foarte proasta calitate si incepuse sa se ... (vezi toată discuția)
Partaj garsoniera popescuionica popescuionica buna -ma numesc Ionica si am intentat proces partaj bunuri comune (garsoniera) -am avut o infatisare si s-a amanat pentru aducere de probe, aparator, ... (vezi toată discuția)
P-v de predare-primire romconfort-cumparator elga50 elga50 Am o mare nedumerire si va rog sa ma lamuriti, daca se poate: - se cumpara un apartament (cu chirie la stat), asta prin anii \'90. Achitat integral; - ... (vezi toată discuția)