avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare productie de catre pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare productie de catre pfa

am pfa sunt pensionar ,am predat cereale(fl soarelui,griu) cu bord.de achizitie la COMCEREAL,din c/val lor mi s-a retinut impozit 2%si cass 5,5%,este corect si care este baza legala intrucat prin declaratia depusa la Finante cu estimarea declarata ca realizata am primit decizie de impunere cu cass de platit,pe care l-am platit.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:53, 5 Februarie 2013
Pai cum ati spus acolo cand ati vandut produsele ca sunteti persoana fizica autorizata sau simpla persoana fizica? De ce ati vandut cu borderou daca sunteti pfa si nu cu factura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii de produse dela persoane fizice stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua Detin un magazin de produse naturiste in Galati si am descoperit pe net o serie de produse naturiste, cosmetice de la diverse persoane fizice care ... (vezi toată discuția)
Taxa de 5,5% pentru cas la comercializarea produselor agricole negrila_ilie negrila_ilie poate cineva sa ma ajute si sa imi spuna care sunt taxele ce se opresc pentru comercializarea cerealelor pe borderou de achizitie cereale ,inand cont ca ... (vezi toată discuția)
Plata cas si cass pt. venituri din activitati independente stefanelul stefanelul Buna ziua, Sunt o persoana fizica neautorizata care obtin venituri din activitati independente pe baza unui contract de prestari servicii de publicitate pe ... (vezi toată discuția)