daca am fost disponibilizat in urma restructurarii de posturi si mi s-a oferit 2 variante : 1 sa-mi dau demisia cu acordul partilor si sa primesc 2 salarii compensatorii sau sa mi se incheie contractul de munca cu drept de somaj fara plata salariilor compensatorii, anganjatorul procedeaza corect din punct de vedere legal? Nu este obligat sa-mi plateasca salariile compensatorii si daca mi se incheie contractul cu drept de somaj?
Nu mi se pare corect sa-mi ia acest drept de a beneficia de somaj si sa ma obige sa demisionez ca sa pot beneficia de salarii compensatorii.
Nu este obligat sa va acorde salarii compensatorii in cazul in care va concediaza din motive care nu tin de persoana dvs ... aceasta obligatie o are numai daca acordarea salariilor compensatorii este prevazute in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
Disponibilizare
coraina80
urmeaza sa fiu disponibilizat in urma desfintarii de posturi si mi s-au oferit 2 variante : 1 sa plec cu incetarea contractului cu acordul partilor si sa ... (vezi toată discuția)