avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... DAUNE MORALE SI MATERIALE
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

DAUNE MORALE SI MATERIALE

Buna seara,

Va rog, daca ma poate ajuta cineva am urmatoarea problema:
Am o sentinta favorabila pe contencios-fond si recurs-anulare act administrativ. Acum vreau sa actionez tot pe contencios pt a obtine daune materiale si morale.
Parati au fost 3 institutii de stat (cele care au emis acte administrative) si o soc. comerciala( care beneficia de actul administrativ). Initial au mai fostactionate in actiunea inca trei institutii care aveau atributii de control, dar judecatorul ne-a spus sa le scoatem.
Intrebari:
1.Pt. daune trebuie sa actionez toate cele 6 institutii plus soc. comerciala/
2. Doar pe cele 3 care au fost in cauza in procesul castigat plus soc com.?
3.Cate o actiune pt cele 3 institutii care au emis acte si alta actiune pt. soc. com.
Pt. actiunea corect formulata care este art. din L 554 de care trebuie sa folosesc in actiunea formulata?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Introducere actiune solicitare daune morale danaa1 danaa1 Daca am avut un proces in contencios administrativ, iar la instanta de contencios administrativ nu am solicitat daune morale de la institutia pârâtă, si am ... (vezi toată discuția)
Recursul. danaa1 danaa1 Sotul meu a depus o petitie la o institutie publica, in vederea rezolvarii a unor probleme ce tin de institutie. Institutia nu i-a raspuns in termenul legal ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează? Narcisa_ Narcisa_ In contenciosul administrativ (Legea 554/2004) se introduc acțiuni impotriva instituților care nu răspund la petitii in termen legal, se solicită anularea ... (vezi toată discuția)