avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces

Doresc si eu o lamurire .Trebuie sa dau in judecata o institutie la tribunal in vederea emiterii unui act.Pentru ca nu pot sa particip din motive ,am facut procura pentru altcineva care este din alta localitate.Pe scurt :daca locuiesc intr-un judet si vreau sa dau in judecata la tribunalul din judetul in care locuieste cel caruia i-am facut procura ,pot face acest lucru?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2013
stefaste, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 19:22, 5 Februarie 2013
Trebuie sa deschideti proces la Tribunalul din circumscriptia dumneavoastra, sau din a carui circumscriptie face parte institutia respectiva! Despre ce fel de act este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare proces doinatautan doinatautan Am intentat un proces în contencios administrativ, la tribunalul in raza căruia am domiciliul stabil. Eu, de fapt, locuiesc (cu viză de flotant) şi ... (vezi toată discuția)
Unde pot depune actiunea chitoiu chitoiu Buna ziua tuturor. Unde trebuie depusa cererea de chemare in judecata , avand in vedere ca societatea ce vreau sa o actionez in judecata are sediul in alt ... (vezi toată discuția)
Divort- competenta teritoriala Elena Lidiana Elena Lidiana as dori sa stiu daca pot cere divortul in alt judet decat in acela in care a avut loc casatoria. eu locuiesc de 8 luni in Deva jud. Hunedoara impreuna cu ... (vezi toată discuția)