avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu social al unui srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu social al unui srl

Buna seara. Sediul social al unui srl se poate schimba orcand?Acest lucru implica costuri suplimentare?Unde se achita ?Trebuie anuntat la Registru Comertului?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: 77andreea , utilizator 20:15, 6 Februarie 2013
Sediul social al unui S.R.L. poate fi schimbat oricand, atata timp cat modificarea se inregistreaza la Registrul Comertului.
Operatiunea este contracost, toate taxele achitandu-se la casieria Registrului, in urma inregistrarii dosarului privind schimbarea sediului.
Si sediul social al unuei asociatii,unde se inregistreaza? Se schimba toate actele firmei?
Daca am o autorizatie de calitate (de la Aracip-pentru invatamant), trebuie obtinuta una noua? Pe Ordinul de Ministru nu se specifica adresa. Si daca trebuie schimbata, autorizatia se prelungeste automat cu inca 5 ani sau pana la data la care ar fi expirat (mai sunt aproape 2 ani). Cei de la Aracip nu au raspuns la aceasta intrebare...Am cerut si consiliere din partea lor si nu acorde asa ceva. Vreau sa stiu ce implica,inainte de a lua o hotarare si de a schimba locatia si actele firmei.
multumesc
Din enuntul dvs. 77andreea, nu se intelege intrebarea. Este vorba de o asociatie sau de o firma/societate?
Este o asociatie non-profit cu activ economica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradinita particulara biaene biaene pot infiinta o gradinita particulara in cadrul unei societati comerciale (vezi toată discuția)
Referitor la firma nonprofit aviva53 aviva53 Asociatie nonprofit care functioneaza din contracte de sponsorizari....depune bilant anual la Registru comertului????? si daca da!!!! ce fel de bilant??? Va ... (vezi toată discuția)
Cedarea firmei,altei persoane,din alta localitate.pasi de urmat..va rog sa ma sfatuiti Anelore34 Anelore34 Buna ziua,ca urmare a faptului ca vreau sa plec din tara,cedez firma fratelui care locuieste in alta localitate.Ce pasi am de urmat,unde anume merg,sa las ... (vezi toată discuția)