Buna seara. Sediul social al unui srl se poate schimba orcand?Acest lucru implica costuri suplimentare?Unde se achita ?Trebuie anuntat la Registru Comertului?Multumesc.
Sediul social al unui S.R.L. poate fi schimbat oricand, atata timp cat modificarea se inregistreaza la Registrul Comertului.
Operatiunea este contracost, toate taxele achitandu-se la casieria Registrului, in urma inregistrarii dosarului privind schimbarea sediului.
Si sediul social al unuei asociatii,unde se inregistreaza? Se schimba toate actele firmei?
Daca am o autorizatie de calitate (de la Aracip-pentru invatamant), trebuie obtinuta una noua? Pe Ordinul de Ministru nu se specifica adresa. Si daca trebuie schimbata, autorizatia se prelungeste automat cu inca 5 ani sau pana la data la care ar fi expirat (mai sunt aproape 2 ani). Cei de la Aracip nu au raspuns la aceasta intrebare...Am cerut si consiliere din partea lor si nu acorde asa ceva. Vreau sa stiu ce implica,inainte de a lua o hotarare si de a schimba locatia si actele firmei.
multumesc