avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cecurile la termen si cu o data mai veche?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cecurile la termen si cu o data mai veche?

Buna seara.A gasit matusa mea 4 cecuri vechi din anul 1981 ,unul pus la termen,unul normal si doua pe masina.cecurile sunt si pe numele bunicului care traieste.va rog sa imi spuneti sunt valabile ce as putea face si unde sa merg sa ma informez .va multumesc astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: mary_roby20 , utilizator 16:44, 6 Februarie 2013
Ati fost cu ele la CEC?
da si mi-a spus doamna de acolo de la CEC ca daca vreau imi da 400 de lei ,dar nu ar trebui aduse la zi .toti vor sa te prosteasca
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care ar fi valoarea unui cec de 5000 lei din 1981 in zilele noastre? ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! In 1981 bunicii mi-au facut un cec in valoare de 5000lei de care probabil au uitat.Titulara cec-lui sunt eu,bunicul fiind imputernicit.Dupa ... (vezi toată discuția)
Cecuri bancare ContSters200616 ContSters200616 Buna ziua,as vrea in primul rand sa multumesc intregii echipe de avocati sau viitori avocati de pe acest site care isi dau interesul sa citeasca si sa raspunda ... (vezi toată discuția)
Cecuri si bani vechi dorel_santi dorel_santi dupa decesul bunicii mele, am gasit in dulapul cu haine celebrele cecuri de 5000 de lei cu castiguri in autoturisme de pe timpul lui ceausescu, mai sunt ... (vezi toată discuția)