1.Cum platesc cheltuielile de judecata in urma unei sentinte, pot plati direct cu ordin de plata sau e mai indicat cu sa le cer sa-mi elibereze creditorul chitanta.Cum este mai corect pentru inregistrarea in contabilitate.Pot plati sentinta fara sa mai am nevoie de vreun act de la ei; factura ei nu pot face, vorbim de institutii publice locale.
2.O societate mi-a platit mai mult decat suma scrisa in factura, banii au intrat in cont, acuma eu am iregistrat in conta asa cu suma in plus dupa extras, insa vreau si trebuie sa-i dau inapoi .Pot sa-i virez cu op fara sa-mi dea ei vreun document?
Mentionez ca clientii in ambele cazuri sunt institutii de stat.
Multumesc.
1. Puteti plati prin virament bancar atata timp cat aveti si contul in care trebuie sa platiti.
2. Puteti plati suma necuvenita prin banca, iar la explicatii treceti "suma necuvenita"
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.