avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PROBLEME DE CONTABILITATE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PROBLEME DE CONTABILITATE

1.Cum platesc cheltuielile de judecata in urma unei sentinte, pot plati direct cu ordin de plata sau e mai indicat cu sa le cer sa-mi elibereze creditorul chitanta.Cum este mai corect pentru inregistrarea in contabilitate.Pot plati sentinta fara sa mai am nevoie de vreun act de la ei; factura ei nu pot face, vorbim de institutii publice locale.
2.O societate mi-a platit mai mult decat suma scrisa in factura, banii au intrat in cont, acuma eu am iregistrat in conta asa cu suma in plus dupa extras, insa vreau si trebuie sa-i dau inapoi .Pot sa-i virez cu op fara sa-mi dea ei vreun document?
Mentionez ca clientii in ambele cazuri sunt institutii de stat.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: jade_0923 , utilizator 05:48, 6 Februarie 2013
1. Puteti plati prin virament bancar atata timp cat aveti si contul in care trebuie sa platiti.
2. Puteti plati suma necuvenita prin banca, iar la explicatii treceti "suma necuvenita"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virament bancar greșit Horia96 Horia96 Buna ziua, Am o intrebare legata de un virament bancar efectual intr-un cont gresit. Acum 3 zile, ma trezesc cu un telefon de la o doamna care s-a prezentat a ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila incasare in numele unei societati Naftalina Naftalina Am incasat o suma dintr-un cont de persoana fizica in numele unei societati, prin virament bancar. Ulterior mi-a cerut chitanta ca sa -si poata recupera banii ... (vezi toată discuția)
Temei legal pentru plata facturi storno melyse01 melyse01 Buna ziua. Am facut niste plati in baza unor facturi storno. Ma puteti ajuta cu o prevedere legala in acest sens? Multumesc. (vezi toată discuția)