avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune in constatare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune in constatare

buna ziua
parinti mei au o casa construita in 2002 pt care nu au scos autorizatie de constructie ,au cadastru au platit si o amenda in 2008 de la primarie ,platesc impozit au certificat de nomenclatura stradala .cum as putea intra in legalitate ,m ar putea ajuta o actiune in costatare cum ar trebui sa procedez????
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 19:09, 7 Februarie 2013
Daca va referiti la obtinerea autorizatiei, atunci merita incercata procedura aprobarii tacite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie imobil terminat in 2002, intrarea in legalitate rupa rupa buna ziua - în anul 1998 am inceput o constructie fara autorizatie , a fost terminata in 2002 fara probleme , acum doresc sa fac cadastru , intabulare , dar ... (vezi toată discuția)
Cadastru teren cu imobil pe el maud maud Am fost sa vizionez o casa pe care doresc sa o achizitionez si proprietarul are ca si cadastru doar incadrarea in zona si planul terenului cu amprenta ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol patraulea patraulea Buna ziua,este vb de un teren scos din circuitul agricol,pe care s-a obtinut o autorizatie de constructie.La cadastru nu s-a facut modificarea si apare tot ... (vezi toată discuția)